Till startsidan
Till startsidan

Starta årets Hittaut-säsong med Forshaga 50 år!

Årets Hittaut-säsong börjar i år med en festlig tjuvstart. I år fyller nämligen Forshaga kommun 50 år och det firar vi på olika sätt under året. Tillsammans med Hittaut vill vi förena motion, upptäckarglädje och gemenskap i en cykelrunda med fina priser.

Under årets tjuvstart presenterar vi stolt en cykelrunda med 20 checkpoints som glittrar lite extra till ära av jubileet. De första checkpointsen finns tillgängliga i appen och på Hittauts hemsida redan innan den tryckta kartan kommit, vilket ger dig möjligheten att börja utforska redan från den 1 april. Som extra strössel på tårtan delar vi även ut fribiljetter till Klarälvsbadet till tre lyckliga vinnare som deltar och hittar ut under tjuvstarten.

Friskvårdssatsning

Hittaut är inte bara en aktivitet för individuell friskvård utan även en samhällssatsning för bättre folkhälsa. Det är ett samarbete mellan Forshaga kommun och orienteringsklubbarna Deje Skidförening och SISU Forshaga, som syftar till att främja rörelse och upptäckarglädje i vår vackra kommun. Genom att använda tryckta eller digitala kartor kan deltagarna hitta checkpoints utspridda på olika platser i Forshaga kommun. Checkpointsen har olika svårighetsgrad vilket gör det till en utmaning som passar alla åldrar och nivåer.

Nu kör vi!

Så varför vänta? Ge dig ut redan under tjuvstarten och utforska platser du kanske aldrig tidigare besökt i din närmiljö. Få en dos av hälsosam motion samtidigt som du har chansen att vinna fina priser och vara en del av firandet av Forshaga kommuns 50-årsjubileum.

Dela denna information:

Tipsa en kompis

Sidan publicerad: