Till startsidan
Till startsidan

Vi inviger Bibblan på rull – Forshagas nya bokbil

Idag invigdes vår nya bokbil utanför biblioteket på Forshaga Lärcenter, och det regniga vädret lystes upp av vår färgsprakande bokbil. Kommunstyrelsens ordförande Per Lawén och kulturchefen Josefin Berger höll tal, och alla nyfikna besökare fick möjlighet att ta en kik på vårt mobila bibliotek – Bibblan på rull.

Bokbilen, som pryds av ett konstverk av den arvikabördiga konstnären Hilma Franzon, stod idag placerad utanför biblioteket på Forshaga Lärcenter och vi fick äntligen introducera denna för våra invånare. Bokbilen är en mobilmötesplats där man kan göra allt från att låna böcker, skriva ut dokument, skaffa lånekort eller för den delen bara mysa i soffan.

Dagens invigning blir startskottet för Bibblan på rull och bokbilen kommer att dyka upp på fler ställen runt om i Forshaga kommun under våren. Vill du veta mer om bokbilen och vart det kommer att dyka upp härnäst, kan du klicka här.

Kom även ihåg att du genom en enkät kan berätta var du vill att bokbilen stannar och vilken service du vill att den ska erbjuda.

Dela denna information:

Tipsa en kompis

Sidan publicerad:

Invigning av bokbussen.

Sidan uppdaterad:

2024-05-22