Till startsidan
Till startsidan

Forshaga Hundfest

Klarafors Event tillsammans med Hundsportgymnasiet hos ForshagaAkademin en 2-dagarsfest fylld med det mesta du kan tänka dig inom hund!

Du kan komma med eller utan hund till Forshaga Hundfest. Här kan du delta i tävlingar med priser, prova på olika hundsporter, titta på tävlingar i freestyle (program med hunden till musik) och agility, uppvisningar och lära dig mer om de olika gymnasieprogrammen hos ForshagaAkademin samt Klarafors kurser och utbildningar för vuxna. En fotograf finns på plats om du vill få din hund fotograferad och det finns fika och lunchservering. Ni kommer också ha möjlighet att handla produkter till fina priser och prova på skyttesimulator med viltvårdsgymnasiet och hänga med till Örnäs och prova regnbågsfiske med sportfiskeakademin.

Tänk på att det kommer vara många människor och hundar, och mycket liv och rörelse, i området. Ta därför med din hund endast om den klarar av miljön med alla intryck. Du ansvarar också för att din hund inte interagerar oönskat med andra människor och hundar.

Detta är en fest för dig som besökare oavsett om du har med din hund eller inte!

Området är utomhus, underlaget är grus och gräs. Parkering för besökare sker på gatan utanför, och om det är fullt så finns det parkering utanför "Knipan" på Industrileden 5, en liten promenad från evenemangsområdet.





Plats

Viragatan 1

Arrangör

Klarafors Event

info@klarafors.se
+46 10 151 62 67
http://www.klarafors.se

Dela denna information:

Tipsa en kompis

Sidan uppdaterad:  av