Till starsidan
Till starsidan
Till starsidan
2020-07-10
Från och med idag häver vi bevattningsförbudet. Vi uppmanar dig samtidigt att vattna med försiktighet även i fortsättningen.
Förbrukningen av dricksvattnet är fortfarande på relativt hög nivå men eftersom den är stabil väljer vi att släppa på bevattningsförbudet från och med fredag 10 juli. Vi uppmanar alla att använda vattnet med stor försiktighet även i fortsättningen. Märker vi att förbrukningen återigen ökar för mycket kan vi bli tvungna att återinföra förbudet.
Läs mer om Från och med idag häver vi bevattningsförbudet. Vi uppmanar dig samtidigt att vattna med försiktighet även i fortsättningen.
Foto: Två händer formade till ett hjärta


Nyheter

  • 2020-06-24 Pop-up mötesplatser i kommunen På utvalda platser från Dyvelsten i söder till Olsäter i norr kommer invånarna att hitta saker som uppmuntrar till olika lekar och möten.
  • 2020-06-16 Sommarlovsaktiviteter Äntligen sommarlov! Här är tips på aktiviteter som arrangeras för lovlediga barn och unga. Alla aktiviteter är kostnadsfria.
  • 2020-06-15 Anmäl dig till Kulturskolan Idag öppnar anmälan till Kulturskolans hösttermin. I samband med det lanseras det nya bokningssystemet StudyAlong.
  • 2020-06-10 Daglig verksamhet under Covid-19 När det inte går att träffas på de ordinarie mötesplatserna behöver vi tänka nytt. Det gäller i högsta grad daglig verksamhet som helt ställt om sina aktiviteter.