Till starsidan
Till starsidan
Till starsidan
2021-02-22
Vi letar vattenläcka i Forshaga
Just nu är vattenförbrukningen på nätterna högre än normalt och vi misstänker därför en vattenläcka. Hör av dig om du ser något misstänkt!
Läs mer om Vi letar vattenläcka i Forshaga
Foto: hjärta ritat på immig glasruta


Nyheter

  • Viktigt om Google Analytics på forshaga.se Vi har blivit uppmärksammade på att vi saknat tydlig information till våra besökare om att vi använt Google Analytics på vår webbplats för att kunna följa besöksutvecklingen. Kopplingar till analysverktyget har nu tagits bort.
  • Ökande befolkning och het bostadsmarknad i Forshaga kommun Under 2020 ökade folkmängden i Forshaga kommun med 25 personer, vilket innebär att vi var 11 524 invånare vid senaste årsskiftet. Ökad inflyttning innebär högt tryck på bostäder och tomter.
  • Packa med ditt personliga ansvar under sportlovet Packa med ditt personliga ansvar under sportlovet Smittspridningen av covid-19 är fortfarande omfattande. Under sportlovet är det fortsatt viktigt att begränsa antalet nya möten och att göra anpassningar.
  • Fritid på lika vilkor Kommunen har beviljats medel från Region Värmland, inom ramen för utlysningen Hållbara Värmland, för projektet Jämlik Fritid i Forshaga.