Till starsidan
Till starsidan
Till starsidan
2020-02-13
Hagalundsvägen - risk för missfärgat vatten
I samband med ledningsarbeten på Hagalundsvägen finns det risk för att boende i närheten kan få missfärgat vatten.
Läs mer om Hagalundsvägen - risk för missfärgat vatten

Arbete för ungdomar

Varje år erbjuds de som normalt slutar nian ett kortare sommarjobb med sex timmars arbetsdag.

En ålderkull blir prioriterad och för 2019 är det de som är födda 2003. Blir det platser över går de till äldre sökande. Ansökningstiden börjar 8 april då vi släpper vilka jobb som finns tillgängliga. Senast den 10 maj behöver vi din ansökan. Blanketten finnas att ladda ner här eller så kan du hämta den i kommunhusets reception.

Arbetsplatserna är fördelade på olika föreningar och inom kommunens avdelningar. Det är inte meningen att sommarjobbet ska ersätta någon ordinarie anställd utan mera vara som en prova på plats. Vilka platser som finns tillgängliga hittar du i dokumentet Praktikplatser 2019.

Man ska vara folkbokförd i kommunen för att få jobb.

Perioder sommaren 2019

Period 1 vecka 24-26
Period 2 vecka 27-29
Period 3 vecka 30-32

 

Drömsommarjobb

Förutom feriearbete erbjuder kommunen tillsammans med Hubben drömsommarjobb till kommunens ungdomar. Målet med drömsommarjobb är att du ska få jobba med någonting som du brinner för och samtidigt samla på dig erfarenhet och lärdom om att driva ett projekt. Tidigare deltagare har bland annat arrangerat talangshow för unga och barn, uppträtt med musik och sång på äldreboendena i Forshaga och Deje, arrangerat konserter, drivit sommarcafé, gett ut en tidning, producerat filmer och haft fotoutställningar.

Alla idéer och förslag är välkomna men vi vill att du fyller i drömplanen och beskriver hur du tänker jobba under de veckorna drömsommarjobbet pågår. Du kommer självklart ha tillgång till coacher under dessa veckor som kommer att hjälpa dig på vägen och mot dina mål. Begränsat antal platser.

 

Dela denna information:

Tipsa en kompis

Sidan uppdaterad: 2020-01-10 av