Till starsidan
Till starsidan
Till starsidan
2020-10-19
Fortsatta problem med trygghetslarmen
De störningar på trygghetslarm som vi haft under förra veckan har fortsatt. Problemet ligger i en fördröjning av larmen. Leverantören arbetar för att lösa problemet. Vid akuta fall kontakta SOS Alarm på 112.
Läs mer om Fortsatta problem med trygghetslarmen

Industritomter

Det finns fem industriområden i kommunen. Mest nyetablerat är Kvarntorps industriområde där återvinningscentralen ligger.

Är du intresserad av en tomt?

Läs våra regler för köp av tomt och fyll sedan i intresseanmälan och skicka in till oss. Välkommen med anmälan!

Intresseanmälan industritomt (sök under rubrik mark och lokaler)

Regler vid köp av tomtPDF

Kvarntorps industriområde

Industrimark för nyetablering finns på Kvarntorpsgärdet. Marken ligger alldeles intill väg 62 mitt emellan Forshaga och Deje. Mer information om industritomter Kvarntorp.

Näset, Forshaga

Ett industriområde med blandad verksamhet så som tjänsteföretag, industri, åkeri och tillverkande företag. I dagsläget finns ingen tillgänglig mark men i en framtid kan ny mark bli tillgänglig.

Framgårdsvägen, Forshaga

Ett centrumnära industriområde med mycket bilrelaterad verksamhet så som försäljning, wellness, verkstad, skadeverkstad, lackering, tvätt och drivmedel. På området finns även legotillverkande industri samt andra företag inom lager och hantverk.

Mon, Deje

Ett litet industriområde i utkanten av ett bostadsområde med varierande verksamheter så som tillverkande industri, tjänsteföretag, verkstad.

Sågverksområdet, Deje

Ett område med stora kallförråd, rymliga lagerlokaler samt kontor.

Sök ledig lokal eller mark i Forshaga kommun

Dela denna information:

Tipsa en kompis

Sidan uppdaterad: 2020-07-08 av