Till startsidan
Till startsidan

Hitta bostad

Går du i flyttartankar? Var finns lediga lägenheter?
I Forshaga kommun har du möjlighet att hitta den boendeform som passar just dig: på landet, i villaområdet eller centralt.

Hur vill du bo?

Du kanske vill bo lantligt med kryddsäng och potatis direkt utanför köksfönstret? Kanske i en nybyggd villa där barnen kan leka i sandlådan och hoppa hage med kompisarna på samma gata? Eller varför inte njuta av bekvämligheten av att bo i lägenhet med närhet till service och kommunikationer.

Du kanske önskar att dina barn ska växa upp i en trygg miljö, få en bra skolgång och möjlighet till en stimulerad fritid? Att du själv ska ha nära till jobbet, mataffären och att det finns möjlighet till fritidsaktivieter och närhet till grönområden för både liten och stor?

Har du hittat drömläget för din villa i vår kommun hjälper vi till när du ansöker om bygglov, gör bygganmälan eller har funderingar över strandskydd och rivningslov med mera.

Vill du hellre bo i lägenhet finns det möjlighet att ställa sig i kö hos vårt kommunala bostadsbolag Forshagabostäder AB Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster..

Bostadsområden i Forshaga kommun

Elnätsföretag

I Forshaga kommun är det företaget Ellevio som äger och ansvarar för hela elnätet. Som kund betalar man en nätavgift till elnätsföretaget. Nätavgiften består ofta av en fast kostnad och en rörlig elöverföringsavgift som baseras på hur mycket el man använder.

På webbsidan nätområden.se Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. hittar du en interaktiv karta över de svenska lokalnätens nätområden och elområden.

Dela denna information:

Tipsa en kompis

Sidan uppdaterad: av