Till startsidan
Till startsidan

Hitta bostad

Vilket liv drömmer du om? I Forshaga är det nära till allt du behöver och tiden räcker till för att livspusslet ska gå ihop. Här behöver du inte välja mellan ett intressant jobb och allt annat du tycker är viktigt i livet.

En kvart efter att du slutat jobbet kan du vara på golfbanan, i skidbacken, på båtbryggan eller barnens fotbollsträning. Tillsammans skapar vi en plats med hjärtat på rätta stället att komma hem till.

Hur vill du bo?

Drömmer du om att flytta in i en nybyggd villa där barnen kan hoppa studsmatta med kompisarna i kvarteret, spela kubb på gräsmattan och mysiga grillkvällar med grannarna? Eller en central lägenhet med nära till service, kommunikationer och naturen inpå knuten? Kanske längtar du efter lugnet på landet, med örtträdgården utanför köksfönstret, morgonkaffe på verandan och spraket från vedspisen om kvällen? Oavsett hur din dröm ser ut får du hos oss ett tryggt och bra boende till en rimlig kostnad.

Utsikt över Klarälven från balkongen

Hem att hyra

Hos vårt kommunala bostadsbolag Forshagabostäder hittar du hyreslägenheter i gott skick och med god standard i de centralare delarna av både Forshaga och Deje. Det finns även ett antal privata hyresvärdar.

Forshagabostäder, FABO


Villaområde i Deje

Hem att köpa

Forshaga är en populär boendekommun och trycket är högt på bostäder, både centralt och lantligt. Närheten till Karlstad, ett brett fritidsutbud och goda kommunikationer gör att många väljer att bostätta sig här.

Här hittar du lediga objekt på Hemnet.se

Läs mer om våra olika bostadsområden


Familj på altanen till sin nybyggda villa

Bygga nytt

Bygg ditt eget drömboende precis som du vill ha det! Vi hjälper dig när du ska ansöka om bygglov, gör bygganmälan eller har funderingar över strandskydd och rivningslov med mera.

Se lediga tomter

Byggnation och tillstånd

Dela denna information:

Tipsa en kompis

Sidan uppdaterad: av