Till startsidan
Till startsidan

Dialog och information

Som företagare i kommunen är du alltid välkommen att kontakta oss med dina frågor och idéer. Vi har en rad olika kanaler och sätt att arbeta på för att nå ut med information och skapa dialog.

Exempel på dialog och information mellan kommunen och näringslivet:

  • Nyhetsbrev en gång i månaden
  • Näringslivet i Forshaga kommun på Facebook
  • Näringslivssvepet i kommuntidningen Kontakten 6 ggr om året
  • Forshaga kommuns webbsida
  • Annonsering
  • Företagsbesök

Företagsbesök

Kommunledning tillsammans med näringslivsfunktionen gör regelbundet besök hos kommunens företag. Dialog är viktigt för att skapa bra förutsättningar och ett bra företagsklimat. I Forshaga kommun har vi korta kontaktvägar och för oss är personlig kontakt viktig. Företagsbesöken brukar vi skriva om på kommunens Facebooksida och i nyhetsbreven.

Boka in företagsbesök

Selma Hodzic
Telefon: 054-17 23 10
E-post: selma.hodzic@forshaga.se


Linda-Marie Fors
Telefon: 054-17 21 30
E-post: linda-marie.fors@forshaga.se 

Nyhetsbrev för näringslivet

Är du nyfiken på vilka aktiviteter som näringslivsfunktionen och andra företagsstödjande aktörer anordnar för det lokala näringslivet? Då får du gärna anmäla dig till vårt nyhetsbrev som vi skickar ur en gång i månaden. Nyhetsbrevet skickas ut till alla företag som har registrerat sin e-postadress i vårt företagsregister: business.updatesystem.se/forshaga Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster..
Om du inte får nyhetsbrevet kan det bero på att din e-postadress inte är registrerad i vårt register, för att ta del av nyhetsbrevet, prenumerera här nyhetsbrev Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. eller ta del av de senaste nyhetsbreven via länkarna till höger på denna sida.

Följ oss på Facebook

På vår facebooksida får du tips om nyheter och information för dig som företagare. Dessutom får du en inblick i vår vardag med bland annat företagsbesök! Facebook Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

 

Dela denna information:

Tipsa en kompis

Sidan uppdaterad: av