Till startsidan
Till startsidan
2023-09-13
Webbkarta går inte att nå på grund av byte av system
Läs mer om Webbkarta går inte att nå på grund av byte av system

Starta företag

Vill du starta ett företag i Forshaga kommun? Oavsett hur långt du kommit i dina planer så kan vi på Näringsfunktionen hjälpa dig att komma igång så enkelt som möjligt. 

Kontakta oss

Tveka inte att ta kontakt med oss om du har frågor om företagande i Forshaga kommun.

Vi kan hjälpa dig så att du får kontakt med rätt människor. Vi erbjuder också prisvärda kontorslokaler i Knipan och Activum.

Verksamt.se

På webbplatsen Verksamt Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. samlar myndigheterna Bolagsverket, Skatteverket och Tillväxtverket information och e-tjänster som du som ska starta ett eget företag kan ha nytta av. Under rubrikerna Fundera, Starta, Driva, Utveckla och Avveckla hittar du räkneverktyg och länkar till fördjupad information på andra webbplatser.

Nyföretagarcentrum Södra Värmland

Nyföretagarcentrum är en av flera nyckelaktörer som genom sitt arbete stimulerar för en positiv utveckling inom området nyföretagande och därmed för ökad tillväxt i regionen. Detta sker dels genom att erbjuda kostnadsfri, konfidentiell och oberoende rådgivning samt genom utbildningar, olika nätverk och mentorsprogram för regionens entreprenörer, både enskilt och i samverkan med andra aktörer i regionen. Läs mer på Nyföretagarcentrum Sodra Värmland Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.
Dela denna information:

Tipsa en kompis

Sidan uppdaterad: av