Till starsidan
Till starsidan

Lekplatser Skived

Inom området Skived i Forshaga finns flera lekplatser. Här ser du var de finns och vilken utrustning de har.

Lekplatser utmärkta på karta

Liten lekplats i Bengtsbol med dubbelgungställning, gungbräda, lekhus, snurrkopp och fjäderlek. Det finns även en grillring och bänk/bord. På vintern möjlighet till isplan med belysning.

På Högåsgatan finns en lekplats med klätterställning i form av pirattorn med dubbelrutsch och tunnel samt fristående gungställning med bebisgunga och däckgunga.

Mellan Slåttergatan och Liegatan finns en lekplats som har gungor, klätterställning med rutschkana, baksandlåda och fotbollsplan.

Lekplats i området Lundahöjd på Lundagårdsgatan. Där finns klätterhus med rutschkana, gungor, fjäderlek och snurrkopp.

På Ringgatan finns en lekplats med karusell, klätterställning med rutschbana, dubbelgungställning och fjäderlek. Grönyta med kullar.

Lekplatsen på Laxgatan har en  klätterställning med rutschkana och gungor. Det finns även en isplan med belysning. Grillplats.

Vid Forsgatan finns en lekplats med klätterpyramid, kompisgunga, dubbeldäcksgungor, enkeldäcksgunga, bebisgunga, klätterställning med rutschkana, volträcke. Platsen har stora grönytor och en boulebana. Pulkabacke på vintern. Grillplats.

Temalekplats i Åsens villaområde med tema djungel/hav. Djungeldjur, djungeltåg, gungor, kompisgunga, fjäderlek, baksandlåda och picknicbord. Stora grönytor, fotbollsplan, grusplan som vintertid används som isplan med belysning.

Dela denna information:

Tipsa en kompis

Sidan uppdaterad: av

Sidan uppdaterad:

2022-09-19