Till startsidan
Till startsidan
2023-05-30
Renovering av Skivedbron, en vägbana avstängd
Just nu pågår renovering av Skivedbron. Arbetet beräknas pågå till och med den 16 juni. Under arbetet är en vägbana avstängd och trafikljus reglerar trafiken.
Läs mer om Renovering av Skivedbron, en vägbana avstängd
Lustenrundan

Lustenrundan

Forshaga kommun vill tillsammans med mer än 110 utställare, 34 utställningslokaler och ett helt gäng eldsjälar hälsa dig varmt välkommen till Lustenrundan 2023!

Både professionella konstnärer och glada amatörer ställer ut på Lustenrundan. Vissa ställer ut i större samlingslokaler, andra i egna ateljéer och några väljer att öppna upp sina hem under konstrundan. Variationen av miljöer, konstformer och personer skapar en unik upplevelse i sensommaren!

Under rundan, som sträcker sig från söder till norr genom vår kommun, möter besökare olika verk, olika platser och olika intryck. Lustenrundan är en skaparupplevese i hela kommunen.

Varmt välkommen till Lustenrundan, den 26-27 augusti 2023!

Kontakt

Forshaga kommun tillsammans med utställare, samarbetspartners och eldsjälar håller årligen i konst- och hantverksrundan Lustenrundan.

Har du frågor om konstrundan är du varmt välkommen att kontakta Marie Hettwer, projektledare för Lustenrundan, via e-post: lustenrundan@forshaga.se eller på telefonnummer: 054-17 23 94.

Dela denna information:

Tipsa en kompis

Sidan uppdaterad: av

Sidan uppdaterad:

2023-05-22