Till startsidan
Till startsidan

Starta och driva företag

I Forshaga kommun finns en näringslivsfunktion som jobbar för att du som företagare ska få god och snabb service. Kontakta oss så ska vi göra vårt bästa för att du ska få svar på din fråga.

I Forshaga kommun finns ett mångsidigt näringsliv med cirka 650 företag. Näringslivsfunktionen arbetar aktivt för att ha en nära dialog med företagarna. Vi gör kontinuerligt företagsbesök tillsammans med kommunledningen, vi arrangerar aktiviteter så som företagfrukostar, föreläsningar, seminarium, näringslivsdag m.m.

Gemensamt arbetar vi med vårt näringslivsråd, centrumförening och olika fokusgrupper. Kommunen samarbetar även med bland annat Almi och Arbetsförmedlingen gällande näringslivsfrågor.

Forshaga kommun ingår i Karlstad Business Region och arbetar för ökad tillväxt i Karlstadsregionen tillsammans med Karlstad, Hammarö, Kil och Grums. Forshaga kommun ingår också i ett samarbete med Karlstadsregionen gällande turismfrågor

Vi hjälper dig på vägen

Har du frågor som rör företagande i Forshaga kommun?
Behöver du hjälp att utveckla din verksamhet eller bredda ditt affärsnätverk? Kontakta oss:

Linda-Marie Fors näringslivssamordnare
Telefon: 054-172130

Selma Hodzic näringslivsutvecklare
Telefon: 054-172310

Vi finns till för dig och har till uppdrag att skapa strukturer som främjar bättre samverkan mellan företagen, och mellan kommunen och företagen.

Vill du få vårt nyhetsbrev?

Vill du få aktuell information om vad som händer för näringslivet i Forshaga? Registrera dig i vårt Företagsregister. Fyll i din e-postadress och kryssa i "tillåter information" så får du vårt nyhetsbrev.

Dela denna information:

Tipsa en kompis

Sidan uppdaterad: av

Genvägar

Sidan uppdaterad:

2024-05-20