Till startsidan
Till startsidan
2024-04-30
Förseningar i sophämtning
På grund av en trasig sopbil har inte Prezero kunnat tömma soporna som tänkt. Har du inte fått tömt, låt tunnorna stå ute tills de är tömda.
Läs mer om Förseningar i sophämtning

Vi undervisar på Kulturskolan

Om du behöver komma i kontakt med någon av oss lärare är du välkommen att höra av dig till någon av nedanstående e-postadresser.

 

Adam Dénes

Jag undervisar i piano. Jag är en smålänning från Smålandsstenar som blivit kär i Värmland. Fråga gärna mig hur du säger hej på ungerska!

adam.denes@forshaga.se







Profilbild på Anki Löwenhamn

Anki Löwenhamn

Jag undervisar i sång, funktionsinriktad musikterapi (FMT) och sångensemble/kör. Jag brukar gå under namnet Musik-Anki och många har haft mig som musiklärare. Jag har nog alltid velat jobba med musik, men ett tag provade jag på att vara tandsköterska.

annchristine.lowenhamn@forshaga.se



 


Porträttbild på David Olsson

David Olsson

Jag undervisar i första hand i klassisk gitarr men även elgitarr och elbas. Jag håller också i ensemble i olika former, bland annat gitarrorkester i samarbete med Kulturskolan i Karlstad.

david.olsson@forshaga.se






Charlie Nord

Jag undervisar i bleckblåsinstrumenten trumpet, valthorn, baryton, trombon och tuba. Jag är född i Karlstad och har bott i de Värmländska skogarna i hela mitt liv (hittills). När jag inte spelar musik tycker jag om att spela både datorspel och brädspel!

charlie.nord@forshaga.se






Porträttbild Dan Tideström

Dan Tideström

Jag undervisar i musik på hubben. Jag gillar musik, både snabb, hård, långsam och vacker.

dan.tidestrom@forshaga.se








Emanuel Blom

Jag undervisar i träblåsinstrument - saxofon, klarinett och blockflöjt. Jag är uppväxt i Tiveden, Västergötland, men har nu hamnat i Värmland och trivs väldigt bra. När jag var liten ville jag som stor bli skrotsamlare.

emanuel.blom@forshaga.se




 


Profilbild på Evelina Falkelind

Evelina Falkelind

Jag undervisar i dans. Jag är född, uppvuxen och bor i Kil. Förutom att dansa har jag en förkärlek för vandring och snowboard.

evelina.falkelind@forshaga.se

 

 

 

 



Porträttbild Simon Halvarsson

Simon Halvarsson

Jag är slagverks-/trumsetlärare.

simon.halvarsson@forshaga.se







 

Porträttbild på Viktoria Hertz

Viktoria Hertz

Hej! Jag heter Viktoria och jag undervisar i stråkinstrument. Alltså fiol, viola, cello och kontrabas. Men jag undervisar också i bild på kulturskolan! Jag kommer ursprungligen ifrån Kilafors som ligger i Hälsingland. Ibland kan man se att det står Kilafors på lastbilssläp och då blir jag alltid lika glad. Kom och spela och skapa med mig!

viktoria.hertz@forshaga.se






 

Dela denna information:

Tipsa en kompis

Sidan uppdaterad: av

Sidan uppdaterad:

2024-04-30