Till starsidan
Till starsidan
2022-11-08
Del av gamla vägen mellan Forshaga-Deje helt avstängd vecka 46-50
Trafikverket ska byta två vägtrummor på väg 734 strax norr om bron över till Östra Deje. En bit av vägen kommer då att vara helt avstängd mellan den 14/11-16/12.
Läs mer om Del av gamla vägen mellan Forshaga-Deje helt avstängd vecka 46-50

Lantbruk

Lantbruk och andra djurhållande gårdar kan påverka omgivningen genom buller i form av ljud från fläktar och djurläten, eller lukter från foder, djur och gödsel.

Detta är störningar som inte alltid går att förhindra utan något man måste räkna med i viss omfattning kring sådana företag.

Känner du dig ändå störd bör du först ta kontakt med djurägaren så att denne får en chans att rätta till störningen om möjligt. Fungerar inte detta kan du anmäla till miljö- och byggförvaltningen. De bedömer om en olägenhet finns och kan i så fall ställa krav på djurägaren att vidta åtgärder.

Du som bedriver lantbruk och djurhållning kan läsa mer om miljötillsyn, gödselhantering och egenkontroll med mera på våra företagssidor. Se länkar under rubriken Gå direkt till här på sidan.

Kontakt

Miljö- och byggförvaltningen har telefontid alla vardagar klockan 10-12 utom tisdagar. Telefon: 054-17 20 00 E-post: mbn@forshaga.se


Dela denna information:

Tipsa en kompis

Sidan uppdaterad: av