Till starsidan
Close
Till starsidan

Hjälpmeny

Till starsidan

Hjälpmeny

Friska Forshaga

Friskvårdssatsningen Friska Forshaga går ut på att komma ut och röra på sig i den takt du vill, själv eller tillsammans med andra.

Friska Forshaga är ett samarbete mellan Forshaga kommun och kommunens orienteringsklubarför bättre folkhälsa!

Friska Forshaga 2019

Friska Forshaga återkommer 2019 för sjunde gången, men byter skepnad. I grund och botten kommer du som deltagit i Friska Forshaga tidigare år att känna igen dig.

Arrangörerna har valt att byta plattform till det rikstäckande Hitta Ut. Det är Svenska Orienteringsförbundet som står bakom Hitta Ut. Hitta Ut har väldigt många likheter med Stolpjakten, den plattform vi använt oss av hittills.

Friska Forshaga handlar om att du med hjälp av kartor ska leta upp check-points som finns utplacerade på olika ställen i Forshaga kommun. Friska Forshaga 2019 börjar lördagen den 27 april och pågår till 5 oktober.

Check-pointsen är olika svåra att hitta (gröna, blå, röda och svarta). De finns både i samhället och i skogen. Om du börjar med de lätta kanske du blir sugen på att prova de svårare. På köpet upptäcker du platser du tidigare inte besökt i din närmiljö, får god motion och dessutom chans att vinna fina priser.

Alla kan delta!

Registrera dina check-points

Du kan registrerada dina check-points på Friska Forshagas webbplats eller i appen med chans att vinna fina priser!

Extra kartsläpp

14 maj - Skidstugan, Deje
4 juni - Ängbråten-Nybacka, Forshaga
2 juli - Sisugården, Forshaga
13 augusti - Dejefors, Deje

Kartor och försäljningsställen

Första kartorna kommer i din brevlåda någon gång under vecka 16. Har du inte fått någon kan du hämta gratis på följande ställen. Här kan du också köpa de extra kartsläppen som släpps under Friska Forshaga.

Forshaga: Apoteket Lärkan och OKQ8
Deje: ICA Nära Deje

Dela denna information:

Tipsa en kompis

Sidan uppdaterad: 2019-10-17 av

Sidan uppdaterad:

2019-10-17

Forshaga kommun

Box 93

667 22 Forshaga

Telefon: 054-17 20 00