Till starsidan
Till starsidan
Till starsidan
2021-10-19
Delar av Vinkelgatan är avstäng på grund av ledningsarbeten.
Det gäller sträckan mellan Geijersgatan och Tryckerigatan. Sträckan kommer att vara avstängd under en längre tid.
Läs mer om Delar av Vinkelgatan är avstäng på grund av ledningsarbeten.

Hittaut i Forshaga

Friskvårdssatsningen Hittaut Forshaga går ut på att komma ut och röra på sig i den takt du vill, själv eller tillsammans med andra.

Hittaut Forshaga är ett samarbete mellan Forshaga kommun och kommunens orienteringsklubbar, Deje Skidförening och SISU Forshaga, för bättre folkhälsa!

Hittaut Forshaga 2021

För nionde året i rad drar Hittaut Forshaga igång igen under år 2021. Hittaut handlar om att du med hjälp av kartor ska leta upp checkpoints som finns utplacerade på olika ställen i Forshaga kommun. 

Hittaut Forshaga 2021 börjar lördagen den 24 april.

Checkpointsen är olika svåra att hitta (gröna, blå, röda och svarta). De finns både i samhället och i skogen. Om du börjar med de lätta kanske du blir sugen på att prova de svårare. På köpet upptäcker du platser du tidigare inte besökt i din närmiljö, får god motion och dessutom chans att vinna fina priser.

Alla kan delta!

Registrera dina checkpoints

Du kan registrerada dina checkpoints på Hittaut Forshagas webbplats eller i appen med chans att vinna fina priser!

Extra släpp

Under säsongen släpps extra checkpoints. Dessa checkpoints finns med i den tryckta kartan från startdatumet men dyker upp i appen och ute på fältet vid följande datum:

15 maj, Forsnäs (mellan Dejefors och Nyckelby)
15 juni, Visterud och Forshaga Norr
15 juli , Skived
15 augusti, Tjärnheden och Arnäs

Psst! Under de två sista extra släppen finns en extra QR-kod på checkpointsen. Scanna den för en hälsning från konst- och hantverksrundan Lustenrundan.

Kartor

Kartan kommer att skickas ut till invånare i kommunen under vecka 16. Vill du ha en extra karta eller behöver en ny kan du hämta en på OKQ8 Forshaga, Apoteket Lärkan i Forshaga eller ICA Nära i Deje.

Dela denna information:

Tipsa en kompis

Sidan uppdaterad: av