Till starsidan
Till starsidan
Till starsidan

Hittaut i Forshaga

Friskvårdssatsningen Hittaut Forshaga går ut på att komma ut och röra på sig i den takt du vill, själv eller tillsammans med andra.

Hittaut Forshaga är ett samarbete mellan Forshaga kommun och kommunens orienteringsklubbar, Deje Skidförening och SISU Forshaga, för bättre folkhälsa!

Hittaut Forshaga 2021

För nionde året i rad drar Hittaut Forshaga igång igen under år 2021. Hittaut handlar om att du med hjälp av kartor ska leta upp checkpoints som finns utplacerade på olika ställen i Forshaga kommun. 

Hittaut Forshaga 2021 börjar lördagen den 24 april.

Checkpointsen är olika svåra att hitta (gröna, blå, röda och svarta). De finns både i samhället och i skogen. Om du börjar med de lätta kanske du blir sugen på att prova de svårare. På köpet upptäcker du platser du tidigare inte besökt i din närmiljö, får god motion och dessutom chans att vinna fina priser.

Alla kan delta!

Registrera dina checkpoints

Du kan registrerada dina checkpoints på Hittaut Forshagas webbplats eller i appen med chans att vinna fina priser!

Extra släpp

Under säsongen släpps extra checkpoints. När dessa släpps och i vilka områden de kommer att vara uppdateras här under våren innan premiärdatumet den 24 april.

Kartor och försäljningsställen

Första kartorna kommer i din brevlåda under vecka 16. Var du kan hämta kartor under säsongen uppdateras här inför premiärdatumet.

Dela denna information:

Tipsa en kompis

Sidan uppdaterad: av

Sidan uppdaterad:

2020-12-22