Till starsidan
Till starsidan
Till starsidan
2020-10-19
Forsatta problem med trygghetslarmen
De störningar på trygghetslarm som vi haft under förra veckan har fortsatt. Problemet ligger i en fördröjning av larmen. Leverantören arbetar för att lösa problemet. Vid akuta fall kontakta SOS Alarm på 112.
Läs mer om Forsatta problem med trygghetslarmen

Hittaut i Forshaga

Friskvårdssatsningen Hittaut Forshaga, tidigare Friska Forshaga, går ut på att komma ut och röra på sig i den takt du vill, själv eller tillsammans med andra.

Hittaut Forshaga är ett samarbete mellan Forshaga kommun och kommunens orienteringsklubbar, Deje Skidförening och SISU Forshaga, för bättre folkhälsa!

Hittaut Forshaga 2020

Friska Forshaga återkommer 2020 för åttonde gången, men har sedan förra året bytt skepnad. I grund och botten kommer du som deltagit i Friska Forshaga tidigare år att känna igen dig.

Arrangörerna har valt att byta plattform till det rikstäckande Hitta Ut. Det är Svenska Orienteringsförbundet som står bakom Hitta Ut. Hitta Ut har väldigt många likheter med Stolpjakten, den plattform som använts hittills.

Hittaut Forshaga handlar om att du med hjälp av kartor ska leta upp checkpoints som finns utplacerade på olika ställen i Forshaga kommun. Hittaut Forshaga 2020 börjar lördagen den 25 april.

Checkpointsen är olika svåra att hitta (gröna, blå, röda och svarta). De finns både i samhället och i skogen. Om du börjar med de lätta kanske du blir sugen på att prova de svårare. På köpet upptäcker du platser du tidigare inte besökt i din närmiljö, får god motion och dessutom chans att vinna fina priser.

Alla kan delta!

Registrera dina checkpoints

Du kan registrerada dina checkpoints på Hittaut Forshagas webbplats eller i appen, senast den 3 oktober, med chans att vinna fina priser!

Extra kartsläpp

15 maj - Vattentornet, Forshaga
15 juni - Hagen, Deje
15 juli - Dömle, Deje
15 augusti - Skived, Forshaga

Kartor och försäljningsställen

Första kartorna kommer i din brevlåda under vecka 17. Har du inte fått någon kan du hämta gratis på följande ställen.

Forshaga: Apoteket Lärkan och OKQ8
Deje: ICA Nära Deje

Dela denna information:

Tipsa en kompis

Sidan uppdaterad: 2020-09-25 av

Sidan uppdaterad:

2020-09-25