Till starsidan
Till starsidan
Till starsidan
2020-09-17
Klarälvsbanan avstängd i Forshaga
Uppdaterad 2020-09-23. Fram till och med 28 september är Klarälvsbanan avstängd sträckan på bron över Klarälven i Forshaga. Orsaken är arbete med fjärrvärmeledning.
Läs mer om Klarälvsbanan avstängd i Forshaga

Avläsning vattenmätare

För att mäta förbrukningen av vatten har alla abonnenter en vattenmätare. En gång per år ska varje abonnent rapportera in mätarställningen till oss.

Vattenmätare

För att mäta vattenförbrukningen finns en vattenmätare i ditt hus. Den finns troligen i källaren, i pannrummet, tvättstugan eller liknande utrymme.

Det är kommunens VA-avdelning som installerar och sköter vattenmätaren. Vår montör byter vattenmätaren vid vissa intervaller.

Debitering och avläsning

Varje kvartal debiterar vi en preliminär förbrukning. Den preliminära förbrukningen baserar vi på den mätarställning du skickar in till oss i september. Slutdebitering för varje år gör vi i oktober.

I september varje år skickar vi ut en brev till dig att du ska läsa av din vattenförbrukning. Du får då information om hur du ska göra för att registrera förbrukningen på webben. När du registrerar förbrukningen kan du direkt se din förbrukning.

E-tjänst avläsning vattenmätare

Kontakt

Behöver du hjälp eller har frågor om vattenavläsningen eller debitering? Kontakta oss genom växeln 054-172000.

Dela denna information:

Tipsa en kompis

Sidan uppdaterad: 2019-09-10 av

Sidan uppdaterad:

2019-09-10