Till starsidan
Till starsidan
Till starsidan
2020-07-10
Från och med idag häver vi bevattningsförbudet. Vi uppmanar dig samtidigt att vattna med försiktighet även i fortsättningen.
Förbrukningen av dricksvattnet är fortfarande på relativt hög nivå men eftersom den är stabil väljer vi att släppa på bevattningsförbudet från och med fredag 10 juli. Vi uppmanar alla att använda vattnet med stor försiktighet även i fortsättningen. Märker vi att förbrukningen återigen ökar för mycket kan vi bli tvungna att återinföra förbudet.
Läs mer om Från och med idag häver vi bevattningsförbudet. Vi uppmanar dig samtidigt att vattna med försiktighet även i fortsättningen.

Sociala medier

Med hjälp av sociala medier vill vi utveckla dialogen med medborgarna, öka öppenheten, skapa nya mötesplatser och erbjuda nya kontaktvägar.

Vad är sociala medier?

Sociala medier betecknar aktiviteter som kombinerar teknologi, social interaktion och användargenererat innehåll. Exempel på sociala medier är internetforum, chatt, bloggar och kommentarsfunktioner.

Varför sociala medier?

Användandet av sociala medier ger Forshaga kommun nya möjligheter att förbättra servicen till invånarna. Sociala medier är en arena där många redan finns och där vi kan sprida information. Vi ser sociala medier som ett komplement och en ny kanal att nå olika målgrupper. Vid en krisincident är sociala medier effektivt då man vill få ut information snabbt.

Forshaga kommun finns på Facebook, Youtube och Instagram (vilande). På Instagram finns också ett konto som heter delaforshaga som vi tagit initiativ till.

Dela denna information:

Tipsa en kompis

Sidan uppdaterad: 2020-01-13 av

Gå direkt till

Hubbens Instagramsida (vilande)länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Sidan uppdaterad:

2020-01-13