Till startsidan
Till startsidan

Vi undervisar på Kulturskolan

Om du behöver komma i kontakt med någon av oss lärare är du välkommen att höra av dig till någon av nedanstående e-postadresser.

 

Adam Dénes

Jag undervisar i piano. Jag är en smålänning från Smålandsstenar som blivit kär i Värmland. Fråga gärna mig hur du säger hej på ungerska!

adam.denes@forshaga.seProfilbild på Anki Löwenhamn

Anki Löwenhamn

Jag undervisar i sång, funktionsinriktad musikterapi (FMT) och sångensemble/kör. Jag brukar gå under namnet Musik-Anki och många har haft mig som musiklärare. Jag har nog alltid velat jobba med musik, men ett tag provade jag på att vara tandsköterska.

annchristine.lowenhamn@forshaga.se 


Porträttbild på David Olsson

David Olsson

Jag undervisar i första hand i klassisk gitarr men även elgitarr och elbas. Jag håller också i ensemble i olika former, bland annat gitarrorkester i samarbete med Kulturskolan i Karlstad.

david.olsson@forshaga.se


Charlie Nord

Jag undervisar i bleckblåsinstrumenten trumpet, valthorn, baryton, trombon och tuba. Jag är född i Karlstad och har bott i de Värmländska skogarna i hela mitt liv (hittills). När jag inte spelar musik tycker jag om att spela både datorspel och brädspel!

charlie.nord@forshaga.se


Porträttbild Dan Tideström

Dan Tideström

Jag undervisar i musik på hubben. Jag gillar musik, både snabb, hård, långsam och vacker.

dan.tidestrom@forshaga.se
Emanuel Blom

Jag undervisar i träblåsinstrument - saxofon, klarinett och blockflöjt. Jag är uppväxt i Tiveden, Västergötland, men har nu hamnat i Värmland och trivs väldigt bra. När jag var liten ville jag som stor bli skrotsamlare.

emanuel.blom@forshaga.se
 


Profilbild på Evelina Falkelind

Evelina Falkelind

Jag undervisar i dans. Jag är född, uppvuxen och bor i Kil. Förutom att dansa har jag en förkärlek för vandring och snowboard.

evelina.falkelind@forshaga.se

 

 

 

 Porträttbild Simon Halvarsson

Simon Halvarsson

Jag är slagverks-/trumsetlärare.

simon.halvarsson@forshaga.se 

Porträttbild på Viktoria Hertz

Viktoria Hertz

Hej! Jag heter Viktoria och jag undervisar i stråkinstrument. Alltså fiol, viola, cello och kontrabas. Men jag undervisar också i bild på kulturskolan! Jag kommer ursprungligen ifrån Kilafors som ligger i Hälsingland. Ibland kan man se att det står Kilafors på lastbilssläp och då blir jag alltid lika glad. Kom och spela och skapa med mig!

viktoria.hertz@forshaga.se


 

Dela denna information:

Tipsa en kompis

Sidan uppdaterad: av

Sidan uppdaterad:

2024-04-30