Till starsidan
Till starsidan
Till starsidan
2020-07-10
Från och med idag häver vi bevattningsförbudet. Vi uppmanar dig samtidigt att vattna med försiktighet även i fortsättningen.
Förbrukningen av dricksvattnet är fortfarande på relativt hög nivå men eftersom den är stabil väljer vi att släppa på bevattningsförbudet från och med fredag 10 juli. Vi uppmanar alla att använda vattnet med stor försiktighet även i fortsättningen. Märker vi att förbrukningen återigen ökar för mycket kan vi bli tvungna att återinföra förbudet.
Läs mer om Från och med idag häver vi bevattningsförbudet. Vi uppmanar dig samtidigt att vattna med försiktighet även i fortsättningen.

Yrkeshögskoleutbildning

Vid Forshaga Lärcenter kan du läsa utbildningarna:

- Behandlingsassistent 400 YH-poäng - Bunden (Närstudier)
- Behandlingsassistent 400 YH-poäng - Distans
- Demensspecialiserad undersköterska 200 YH-poäng - Distans

Behandlingsassistent

Utbildningen förbereder dig för psykosocialt arbete med vuxna och ungdomar med psykosocial-, missbruks-eller beroendeproblematik och/eller kriminalitet samt integrationsarbete.

Efter fullgjord utbildning ska du kunna arbeta som behandlingsassistent med inriktning psykosocialt arbete såväl inom öppna/slutna institutioner som med behandling, stöd och hjälp under öppna former.

Demensspecialiserad undersköterska

Utbildningen leder till fördjupade kunskaper om demenssjukdomar och personcentrerad vård. Den förbereder dig för rollen som specialiserad undersköterska där du tillsammans med andra och självständigt ska kunna tillämpa och utveckla personcentrerad vård med fokus på livskvalitet och välbefinnande samt främja utveckling av vården och omsorgen.

Efter fullgjord utbildning ska du kunna arbeta som demensspecialiserad undersköterska inom olika vård och omsorgsverksamheter där man möter personer med demenssjukdom och deras anhöriga.

> Läs om ansökan här!

Dela denna information:

Tipsa en kompis

Sidan uppdaterad: 2019-09-10 av

Ky logga

Sidan uppdaterad:

2019-09-10