Till starsidan
Till starsidan
2022-08-19
Väg 62 förbi Forshaga avstängd för vägarbete 22 augusti – 24 september
För att öka trafiksäkerhet och framkomlighet bygger Trafikverket om väg 62 till mötesfri väg på sträckan mellan Norra Sanna och norra infarten till Forshaga. I samband med ombyggnationen kommer vägen att stängas av och trafiken ledas om 22 augusti – 24 september.
Läs mer om Väg 62 förbi Forshaga avstängd för vägarbete 22 augusti – 24 september
2022-08-14
15/8-23/8 utförs gräv och asfaltsarbeten på Klarälvsbanan.
Läs mer om 15/8-23/8 utförs gräv och asfaltsarbeten på Klarälvsbanan.

Yrkeshögskoleutbildning

Vid Forshaga Lärcenter kan du läsa utbildningarna:

- Behandlingsassistent 400 YH-poäng - Bunden (Närstudier)
- Demensspecialiserad undersköterska 200 YH-poäng - Distans

Behandlingsassistent

Utbildningen förbereder dig för psykosocialt arbete med vuxna och ungdomar med psykosocial-, missbruks-eller beroendeproblematik och/eller kriminalitet samt integrationsarbete.

Efter fullgjord utbildning ska du kunna arbeta som behandlingsassistent med inriktning psykosocialt arbete såväl inom öppna/slutna institutioner som med behandling, stöd och hjälp under öppna former.

Demensspecialiserad undersköterska

Utbildningen leder till fördjupade kunskaper om demenssjukdomar och personcentrerad vård. Den förbereder dig för rollen som specialiserad undersköterska där du tillsammans med andra och självständigt ska kunna tillämpa och utveckla personcentrerad vård med fokus på livskvalitet och välbefinnande samt främja utveckling av vården och omsorgen.

Efter fullgjord utbildning ska du kunna arbeta som demensspecialiserad undersköterska inom olika vård och omsorgsverksamheter där man möter personer med demenssjukdom och deras anhöriga.

> Läs om ansökan här!

Dela denna information:

Tipsa en kompis

Sidan uppdaterad: av